15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 šķēlessēklu maize Maasdam siers šķēlēs2 ĒKgraudu sinepes4 ĒKtomātu mērce sarkanais sīpols100 gvītināta brieža gaļas desa
Pagatavošana
1
Graudu sinepes sajauc ar tomātu mērci un pārsmērē katru maizīti.
2
Kārto iepriekš sagrieztus sīpolus, tad virsū liec plāni sagrieztu brieža desu un pārsedz ar siera šķēli.
3
Cep cepeškrāsnī 200 grādos aptuveni 5 minūtes (līdz siers izkusis).
Pavāra padoms: garšos labi ar gaišo kviešu alu, Malbec vai Shiraz vīnu.
"Tasty" iesaka: ja mājās nav brieža gaļas desas, to vari aizstāt ar jebkuru citu žāvēto desu.
Ātri pagatavojami ēdieniZiemassvētku receptesKanapē un sviestmaizesBrieža gaļaGraudu sinepesMaizeMedījuma gaļaSarkanie sīpoliSiersTomātu mērcePicas un karstmaizesMedījuma gaļas ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit