Foto: Publicitātes attēls
Saldenas un kreftīgas uzkodu maizītes ar lāceņu ievārījumu un amoliņa sieru. Recepti piedāvā restorāna "3" šefpavārs Juris Dukaļskis.
20Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 šķēlesrudzu maize100 glāceņu ievārījums4 šķēlesamoliņa siers4 ĒKskābais krējums

Pagatavošana

1

Liec ievārījumu uz rudzu maizes, virsū liec siera šķēlīti un cep maizītes krāsnī tik ilgi, līdz siers izkusis (180°C, 5–10 minūtes).

2

Pasniedz ar skābo krējumu.

Padoms: pasniedz tradicionālā saldā ēdiena vietā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!