30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 šķēlestostermaize4 šķēlessiers ar amoliņu200 gsēnes (šampinjoni vai austersēnes)1 Šalotes sīpols1 ķiploka daiviņa1 timiāna zariņš100 gspināti eļļa pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Karstā pannā ar eļļu apcep iepriekš sakapātu sīpolu, ķiploku, pievieno sagrieztas sēnes un visu kārtīgi sacep.
2
Liec klāt spinātus un noņem no uguns, pieber sāli un piparus pēc garšas.
3
Uz maizes kārto sēnes ar spinātiem, pārklāj ar sieru un cep krāsnī. Pasniedz karstu.
Padoms: labi garšos ar sauso vīnu vai nefiltrētu alu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit