8Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
30 mltekila2 šķipsnassāls150 mlpiens4 gabaliņi piena šokolāde10 gpiparmētru lapas
Pagatavošana
1
Visas sastāvdaļas liek katliņā un uzkarsē līdz 90 grādiem (nevajag vārīt).
2
Lej skaistā glāzē un, ja vēlies, dekorē vēl ar smalki sarīvētu šokolādi. Pasniegšanas brīdī izņem piparmētru lapiņas.
Kokteiļa recepti iesaka "Diageo Reserve" zīmola vēstnesis Edgars Elbergs.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit