20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 baklažāni1 bundža tvaicētu turku zirņu "Bonduelle"300 gvistas fileja4 piparmētru zariņi6 ĒKolīveļļa2 ķiploka daiviņas2 TKmalta paprika pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Baklažānus sagriež 1 cm biezās šķēlēs, apsāla, apslacina ar olīveļļu, ietin folijā un cep līdz 200°С sakarsētā cepeškrāsnī, līdz tie ir gatavi, apmēram 10 minūtes. Pēc tam sagriež tos kubiņos.
2
Vistas fileju smalki sagriež. Pievieno papriku un apcep uz pannas olīveļļā apmēram 10 minūtes.
3
Samaisa kopā sasmalcinātus ķiplokus, turku zirņus, vistu, baklažānus un sakapātas piparmētras. Pievieno olīveļļu un vēlreiz labi samaisa.
Padoms: Lai vistas fileja būtu maigāka, to var viegli izklapēt gar šķiedrām un šķērsām tām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit