Bonduelle
Turku zirņu labās īpašības neaprobežojas tikai ar lielu olbaltumvielu, vitamīnu un minerālu daudzumu. Šis pākšaugs ir ļoti universāls. To var izmantot gan karstajos ēdienos, gan sātīgos salātos. Salāti ar vistas gaļu, baklažāniem un turku zirņiem patiks tiem, kam nepatīk salāti, kuros ir "daudz lapu". Brīnišķīgs variants otrajām brokastīm.
20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 baklažāni1 bundža tvaicētu turku zirņu "Bonduelle"300 gvistas fileja4 piparmētru zariņi6 ĒKolīveļļa2 ķiploka daiviņas2 TKmalta paprika pēc garšassāls, pipari

Pagatavošana

1

Baklažānus sagriež 1 cm biezās šķēlēs, apsāla, apslacina ar olīveļļu, ietin folijā un cep līdz 200°С sakarsētā cepeškrāsnī, līdz tie ir gatavi, apmēram 10 minūtes. Pēc tam sagriež tos kubiņos.

2

Vistas fileju smalki sagriež. Pievieno papriku un apcep uz pannas olīveļļā apmēram 10 minūtes.

3

Samaisa kopā sasmalcinātus ķiplokus, turku zirņus, vistu, baklažānus un sakapātas piparmētras. Pievieno olīveļļu un vēlreiz labi samaisa.

Padoms: Lai vistas fileja būtu maigāka, to var viegli izklapēt gar šķiedrām un šķērsām tām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!