8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 25
140 mlsaldais krējums400 gšokolāde4 ĒKrums50 gsviests (ist. temp.)2 ĒKkakao PIEDERUMI: mini mafinu/konfekšu papīra formiņas kastīte iesaiņošanai
Pagatavošana
1
Nelielā katliņā ielej saldo krējumu un ļauj tam uzkarst. Noņem katliņu no plīts un pieber tajā gabaliņos salauztu šokolādi un rumu. Ar silikona lāpstiņu vai karoti maisi sastāvdaļas, līdz šokolāde izkususi.
2
Pēc tam šokolādes masai pievieno sviestu, kārtīgi to iemaisot. Trifeļu masai ļauj nedaudz atdzist, lai ar to varētu sākt velt trifeles.
3
Ar tējkaroti ņem trifeļu masu, savirpina bumbiņā un apviļā kakao. Tad uzliek trifeli uz cepampapīra sloksnes. Un tā, līdz visa masa savelta trifelēs. Gatavās trifeles ievieto ledusskapī, lai sastingtu.
4
Kad trifeles stingras, tās ieliek mazajās konfekšu papīra formiņās un safasē kastītē. Tumšā un vēsā vietā trifeles var glabāt pat divas nedēļas. Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit