30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
6 pikantas mazās desiņas150 mlalus1 ola50 gmilti0.5 ĒKpilngraudu sinepes pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari tomātu mērce pasniegšanai
Pagatavošana
1
Laikus ietauko mafinu pannu ar sviestu vai eļļu, lai katra iedaļa būtu gatava cepšanai.
2
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 220°C.
3
Desiņas pārgriež gareniski uz pusēm. Katru pusīti ievieto mafinu pannas iedalījumā. Mafinu pannu ar desiņām ievieto krāsnī un desiņas cep 10–12 minūtes, līdz tās ir zeltainas.
4
Kamēr desiņas cepas, bļodā sajauc alu ar olu, miltiem, sinepēm, sāli un pipariem, lai veidotos viendabīga mīkla.
5
Kad desiņas gatavas, mīklu pārlej tām pāri katrā iedaļā. Mafinu pannu liek atpakaļ krāsnī un cep maizītes 12–15 minūtes, līdz mīkla pacēlusies un zeltaina.
6
Gatavās maizītes izņem no krāsns, nedaudz atdzesē un pasniedz ar tomātu mērci.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit