Sastāvdaļas
Pagatavošana
Liek saldo krējumu, maskarpone sieru, marsalu un cukuru lielā bļodā. Puto, kamēr masa iegūst blīvu putukrējuma konsistenci.
Sagatavo servēšanas šķīvi. Ielej kafiju seklā traukā un tajā pāris sekundes no abām pusēm apmērcē dāmu pirkstiņus, kamēr tie sasūcas ar šķidrumu, bet jāuzmana, lai tie nav pārmērcēti! Pusi no dāmu pirkstiņiem, kas jau piesūcināti ar kafiju, vienā slānī liek jau iepriekš sagatavotajā servēšanas šķīvī. Pēc tam tiem virsū uzklāj pusi no iepriekš izveidotās krēma masas. Tālāk, izmantojot rupjo rīves pusi, uzrīvē virsū lielāko daļu no tumšās šokolādes. Slāņus atkārto (vajadzētu izmantot visu kafiju!) un nobeidz tā, lai virsējais slānis ir no krēma masas.
Uzliek traukam vāku un ļauj pāris stundas (vai vislabāk uz nakti) ievilkties. Ledusskapī uzglabāt var līdz pat divām dienām. Pasniegšanās brīdī pārkaisa ar kakao pulveri un uzrīvē virsū (jau atkal ar rupjo rīves pusi) tumšo šokolādi, kā arī zemenes vai citas ogas.
Lai labi garšo!