3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1.8 lmandarīnu sula1 kgcukurs250 mlūdens
Pagatavošana
1
Laikus izspiež mandarīnu sulu – šai receptei bija vajadzīgi aptuveni 4,5 kilogrami mandarīnu. Kad sula izspiesta, to salej lielā traukā.
2
Palielā katlā ielej ūdeni. Tad uzliek to uz plīts un karsē uz vidēji mazas uguns, pakāpeniski pieberot arī cukuru. Karsē, līdz cukura kristāliņi izkusuši un izveidojies biezs sīrups.
3
Tad lej klāt mandarīnu sulu – uzmanīgi, lai nekas nepāršļakstās pār malām. Tad katla šķidrumu apmaisa un ļauj karsēties. Kad mandarīnu sīrups met pirmos burbulīšus, to pavāra vēl 5–10 minūtes.
4
Kamēr sīrups vārās, sagatavo pildīšanai paredzētās pudeles. Kad sīrups gatavs, to izkāš caur marli sietiņā un pilda pudelēs.
5
Pudeles aizvāko un atdzesē istabas temperatūrā, pēc tam liek ledusskapī.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit