Foto: Publicitātes attēls
24. novembrī Rīgā jau otro reizi teju 50 bārmeņi no 19 pasaules valstīm konkursā "Riga Black Balsam Global Сocktail Challenge 2016" gatavoja kokteiļus pēc savas unikālās receptes, izmantojot "Rīgas Melnā Balzama" līnijas dzērienus un sacentās par Rīgas Melnā Balzama kokteiļu meistara titulu. Nogaršo labākos konkursa kokteiļus, pagatavojot tos mājās pats!

Kokteiļa autore ir "Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016" 5. vietas ieguvēja Lusia Montanelli, kas konkursā pārstāvēja Lielbritāniju. Lusia bārmeņa darbā visvairāk novērtē dinamisko ikdienu un iespēju priecēt bāra apmeklētājus ar perfektiem kokteiļiem. Lai viņas radītais kokteilis priecē arī jūs!

5Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
30 mlupeņu Rīgas Melnais balzams25 ml"Limoncello" liķieris15 mllaima sula10 mlmandeļu sīrups3 kazenes

Pagatavošana

1

Visas sastāvdaļas lej kokteiļu jaukšanas traukā jeb šeikerī un sakrata.

2

Tad dzērienu lej kokteiļu glāzēs, caur sietiņu nokāšot.

Kokteiļa autore glāzi bija dekorējusi ar vaniļas pupiņu, fizāli, jāņogām, zaļām lapiņām un citrona miziņu, bet tu vari būt radošs un izdomāt savu dekoru pats.

Priekā!

ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME.
ALKOHOLISKO DZĒRIENU PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!