30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
6 lieli burkāni2 ĒKrīvēts ingvers1 TKkurkuma šķipsnakajēnas pipari3 šķēlessaldskābmaize2 ĒKskābais krējums400 mldārzeņu buljons
Pagatavošana
1
Katliņā saber gabaliņos sagrieztus burkānus. Pievieno ingveru, kurkumu, kajēnas piparus. Visu pārlej ar buljonu un vāra apmēram 10 minūtes.
2
Tad zupai pievieno gabaliņos saplucinātu maizi un turpina vārīt, līdz burkāni mīksti. Gatavo zupu pārlej blenderī un sablendē, līdz iegūta krēmzupas konsistence.
3
Krēmzupu pārlej katliņā, iemaisa tajā skābo krējumu un vēlreiz uzsilda. Pasniedz, kamēr zupa vēl karsta.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit