15Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 šķēlesmaize250 gbiezpiens3 TKmedus3 kivi
Pagatavošana
1
Maizes šķēlītes apgrauzdē tosterī vai uz pannas.
2
Tikmēr sajauc biezpienu ar medu – medus vietā var izmantot arī cukuru vai kādu citu saldinātāju.
3
Kivi nomizo un sagriež šķēlītēs.
4
Apgrauzdētās maizītes mirkli atdzesē, tad uz katras uzziež biezpienu.
5
Virsū izkārto kivi šķēlītes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit