20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 olas4 avokado1 sarkanais sīpols100 gmajonēze100 gbezpiedevu jogurts (vai krējums) naža galssinepes pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Vispirms novāri olas, lai mīkstums ir ciets.
2
Atdzesētas olas sagriež mazos gabaliņos (vienu olas dzeltenumu atliek mērcei) un liek bļodā.
3
Mazos gabaliņos sagriež avokado mīkstumu (kā to veikli izdarīt, skatīt šeit) un liek bļodā ar olām.
4
Nomizo sarkano sīpolu un sagriež to smalkos gabaliņos, pievieno salātiem.
5
Nelielā bļodiņā sastampā atlikto olas dzeltenumu, sajauc to ar sinepēm, majonēzi, krējumu, garšvielām.
6
Mērci iejauc salātos, lēnām apmaisot. Tikai nemaisi pārāk cītīgi, lai mīkstais avokado nepārvēršas par putru.
Pasniedz tāpat vai liek uz maizītes, grauzdiņa vai krekera. Lai labi garšo!
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemLieldienu receptesPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAvokadoOlasPipariSarkanie sīpoliSinepesOlu salātiviegliMajonēzeIkdienas maltīteisalsBezpiedevu jogurts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit