Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vistas kājiņai nogriež ādu un uzmanīgi izgriež kaulus. Katlā lej vistas buljonu, pievieno vistas kaulus, zivju mērci, saplucinātu citronzāli, saspiestas ķiploka daiviņas, šķēlītēs sagrieztu ingveru un vienu sagrieztu čili, kam izņemtas sēkliņas. Visu vāra apmēram stundu.
Pēc tam katlā pievieno vistas gaļas gabaliņus un vāra aptuveni 15 minūtes. Pēc tam visas sastāvdaļas no buljona izņem ar putu karoti un atdzesē. Kad novārītā vista atdzisusi, to saplucina sīkākos gabaliņos.
Katlā atstāto buljonu vēlreiz uzvāra, pievieno tam rīsu nūdeles un vāra 8 minūtes. tad pievieno vistas gabaliņus un apvāra 2 minūtes. Novārīto zupas pamatu salej divās bļodiņās. Tajās pievieno pakčoju, pupiņu dīgstus, koriandra lapiņas, piparmētru lapiņas un sagrieztu svaigo čili, kam izņemtas sēkliņas. Pirms pasniegšanas zupas bļodā iespiež puslaima sulu.
Lai labi garšo!