30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
130 gmilti šķipsnasāls60 gcukurs1 TKcepamais pulveris naža galssoda2 ĒKkakao pulveris1 gab.liela ola300 mlpaniņas3 ĒKsviests
Pagatavošana
1
Lielākā bļodā sajauc visas sausās sastāvdaļas – miltus, sāli, cukuru, cepamo pulveri, sodu, kakao pulveri. Samaisa.
2
Atsevišķā bļodā sakul olas ar paniņām un izkausētu sviestu.
3
Sausās sastāvdaļas pievieno slapjajām un ar karoti vai lāpstiņu rūpīgi iemaisa, lai veidojas viendabīga masa.
4
Pankūku mīklu liek ledusskapī vismaz uz 20 minūtēm.
5
Sakarsē pannu, uzlej eļļu vai sviestu (tā būs garšīgāk) un lej pankūku masu pa karotei vēlamajos lielumos.
6
Cep pankūkas no abām pusēm zeltaini brūnas un gatavās liek tornītī vienu virs otras, lai tās tik ātri neatdziest.
Pasniedz ar sāļās karameles mērci, riekstiem, ievārījumu, šokolādes mērci vai sablendētām ogām.
BrokastisLaunagsMātes dienas ēdieniPannā cepts ēdiensCepamais pulverisPankūkasPaniņasKakaoDzeramā sodaPankūkas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit