25Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
6 olas1 TKmilti50 mlpiens pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšassvaigs baziliks1 gab.vidēji liela paprika3 šķēlesšķiņķis eļļa
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzsilda līdz 180 grādiem. Sagatavo mafinu pannu, kuru iesmērē ar olīveļļu.
2
Sagriež palielos gabaliņos papriku un šķiņķi (var izmantot arī cīsiņus vai desu). Bazilikam atdala lapiņas.
3
Citā traukā sakuļ olas. Pievieno tām sāli un piparus, miltus. Ja omleti gribas gaisīgāku, olām pielej klāt nedaudz piena.
4
Dārzeņus un baziliku vienmērīgi sadala visos mafinu pannas nodalījumos.
5
Olu maisījumu lej mafinu pannas nodalījumos, sadalot to vienmērīgi.
6
Cep cepeškrāsnī aptuveni 15 minūtes. Kad omletes gatavas, pannai atļauj atdzist dažas minūtes, pirms porcijas ņem laukā.
7
Pasniedz ar kečupu vai tzatziki mērci.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaBaziliksKūpināts šķiņķisMiltiOlasPaprikaPiensPipariviegliIkdienas maltīteisalsOmletes un olu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit