60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
400 gmakaroni500 gvistas maltā gaļa500 gtomātu mērce1 saujabaziliks100 golīvas200 gmocarella
Pagatavošana
1
Makaronus novāra sālsūdenī 10 minūtes, nokāš un atliek vēlākam.
2
Vistas malto gaļu apcep uz pannas piecas minūtes, līdz tā apbrūnējusi un teju gatava. Tad gaļai pārlej tomātu mērci un iemaisa tajā saplucinātas bazilika lapiņas un olīvas.
3
Cepamtraukā saber makaronus, pārlej ar gaļas un tomātu mērces masu. Nobeigumā sacepumu pārkaisa ar sarīvētu mocarellas sieru. Sacepumu liek cepeškrāsnī 180°C un cep, līdz virskārta skaisti apbrūnējusi.
"Tasty" padoms: ja ir vēlēšanās, sacepumam noslēgumā pievieno vēl kādu svaigā garšauga zariņu, piemēram, timiānu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit