Foto: Privātais arhīvs
"Katrās mājās sava īstā un pareizā karstmaizīšu metode. Mūsmājās vienmēr uz urrā aiziet šāda versija, kurā pamatsastāvdaļas ir nemainīgas – graudu maize, žāvēta gaļa, siers, sīpoli un tomāti, bet variējam ar pievienotajām mērcēm," par savām "firmas" karstmaizītēm stāsta Evita, piedāvājot šo kārumu izmēģināt arī citiem.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 graudu maizes kukulītis200 gžāvēta gaļa1 neliels sīpols250 gsiers2 nelieli tomāti2 ĒKpesto pēc garšassvaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem.

2

Uz ar cepampapīru izklātas plāts kārto maizes šķēles.

3

Gaļu, sīpolus un tomātus sagriež smalkos gabaliņos. Liek bļodā vai dziļā šķīvi, pievieno izvēlēto mērci. Šajā variantā ir pesto, bet masu var jaukt arī ar majonēzi, tomātu mērci, var iztikt arī bez, bet Evita iesaka tomēr pievienot, jo tad maizītes ir sulīgākas. Pievieno nedaudz svaigi maltus piparus, visu samaisa.

4

Gaļas masu liek uz maizītēm, pārkaisa ar rīvētu sieru.

5

Liek cepeškrāsnī un cep 8-10 minūtes. Ja krāsnij ir tāds režīms, var beigās pārslēgt uz grila režīmu, lai siers apbrūnē un iegūst kraukšķi, iesaka Evita.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!