30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
3 vārītas bietes50 mlpiens200 gmilti1 TKcepamais pulveris3 olas2 ĒKmedus eļļa cepšanai grieķu jogurts upeņu ievārījums
Pagatavošana
1
Blenderī saber gabaliņos sagrieztas bietes un pārlej ar pienu. Tad visu sablenderē vienmērīgā masā. Pārlej sasmalcinātās bietes bļodā un pievieno olas, miltus, cepamo pulveri un medu. Visu samaisa vienmērīgā mīklā.
2
Pannā ielej nedaudz eļļu un to uzkarsē uz mērenas uguns. Uz pannas lej mīklu, lai veidotos trīs nelielas pankūkas (katrai pankūkai aptuveni divas ēdamkarotes mīklas). Pankūkas cep 2–3 minūtes, tad apgriež otrādi un cep vēl minūti, līdz pankūkas gatavas. Un tā, līdz visas pankūkas saceptas.
3
Pankūkas pasniedz ar grieķu jogurtu un upeņu ievārījumu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit