5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 banāni0.5 TKkanēlis1 ĒKsviests2 ĒKmedus saldējums
Pagatavošana
1
Uzkarsē pannu un tajā liec sviestu, medu un kanēli. Uz lēnas uguns visu izkausē, lai veidotos vienmērīga masa.
2
Pannā apcep gareniski uz pusēm pārgrieztus banānus, līdz tie skaisti apbrūnējuši – aptuveni trīs minūtes no katras puses.
3
Kad banāni karamelizējušies, tos liek deserta šķīvjos. Pasniedz uzreiz ar kādu bumbu plombīra vai vaniļas saldējuma.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit