90Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
300 g"Selga" cepumi100 gsviests450 gliess krēmsiers450 ggrieķu jogurts120 gmedus2 olas pēc garšasvaniļas cukurs zemenes vai citas ogas dekorēšanai
Pagatavošana
1
Uz sviestpapīra apaļajā formā liek samaltus cepumus ar sviestu, sviestu var nekausēt, jābūt tikai mīkstam.
2
Bļodā liek krēmsieru, pakuļ, pielej medu, pakuļ, tad pieliek nedaudz vaniļas, grieķu jogurtu, olas, kukurūzas cieti. Lej virsū cepumiem.
3
Cep 160 grādos 45–50 minūtes. Kad atdzisusi, rotā ar ogām, apaļo formu ņem nost tikai tad, kad kūka pilnībā atdzisusi, ēd ar ogu mērci.
Iesūtīja: Dace
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit