Garda un vienkārša pica ar ziedkāpostiem jeb puķkāpostiem, fetas sieru un mednieku desiņām. Svaigākam aromātam picu pēc izcepšanas dekorē ar bazilika lapiņām. Recepti piedāvā Laura Grēviņa, bloga "Viensplusviens.lv" autore.
45Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
picas mīklas maisījums (piemēram, "Dobeles dzirnavnieks")4 ĒKtomātu mērce100 gtvaicēti ziedkāposti100 gfetas siers2 mednieku desiņas baziliks
Pagatavošana
1
Piezīme: no maisījuma sanāk četras picas 20–24 cm diametrā. Ja necep četras porcijas uzreiz, atlikušās mīklas porcijas var noglabāt ledusskapī.
2
Pagatavo picas mīklu pēc norādēm uz iepakojuma. Sadala četrās daļās, vienu izrullē.
3
Uz izrullētās picas uzsmērē tomātu mērci. Liec virsū puķkāpostus, desiņas un fetas siera gabaliņus.
4
Cep 220 grādos 15–20 minūtes. Pasniedz kopā ar svaigām bazilika lapiņām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit