30Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 grabarberi100 gcukurs1 lplombīra saldējums
Pagatavošana
1
Rabarberus nomazgā un sagriež pirksta garuma gabaliņos. Liek cepamtraukā un pārkaisa ar cukuru. Kārtīgi apmaisa.
2
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C. Cepamtraukam ar rabarberiem uzliek virsū folija sloksni un liek krāsnī cepties aptuveni 15 minūtes. Pēc tam noņem foliju, rabarberus apmaisa un pacep krāsnī vēl piecas minūtes.
3
Kad rabarberi mīksti, bet ne izšķīduši, tos izņem no krāsns. Saliek uz šķīvīšiem un pasniedz ar lielām saldējuma bumbām.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCukursRabarberiSaldējumsCiti saldēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit