15Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
500 mlsaldais krējums4 ĒKcukurs7 ĒK'Nutella' šokolādes krēms zemenes, avenes vai citas ogas pasniegšanai
Pagatavošana
1
Aukstu saldo krējumu lej palielā bļodā, pievieno cukuru. Ar mikseri sakuļ, līdz izveidojas stingrs putukrējums.
2
Tad ar silikona lāpstiņu vai karoti uzmanīgi putukrējumā iecilā šokolādes krēmu. Galvenais, lai putukrējums nesaplok, taču reizē arī masa ir vienmērīga. Gatavo krēmu liek trauciņos tāpat vai skaisti iespiež glāzītēs ar konditorejas tūtas un zvaigznītes uzgaļa palīdzību.
3
Ēd tāpat, kopā ar ogām. Aromātam var pievienot arī kādu piparmētras lapiņu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit