Foto: Publicitātes foto
Ideāli piemērots brīvdabas piknikam, lieliski garšo pie tostermaizēm un ceptiem kartupeļiem.
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

200 gsviests šķipsnasāls1 ķiploka daiviņa60 grīvēts siers 'Džiugas' pēc garšaspētersīļi

Pagatavošana

1

Sviestu patur istabas temperatūrā vismaz divas stundas.

2

Pieber sāli.

3

Izspiež ķiploka daiviņu, saber rīvētu sieru "Džiugas".

4

Pētersīļus sakapā, saber traukā pie sviesta un labi sakuļ kopā.

5

Iegūto masu saliek trauciņā ar aizgriežamu vāciņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!