10Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
2 gab.olas0.33 tasepiens pēc garšassāls pēc garšaspipari1 saujaspināti6 gab.ķirštomāti eļļa vai sviests cepšanai
Pagatavošana
1
Bļodiņā iesit olas, pielej pienu un pievieno sāli, piparus. Visu sakuļ.
2
Paralēli uzkarsē pannā eļļu/sviestu. Spinātus smalki saplucina, ķirštomātus sagriež ripiņās – abus pievieno sakultajai olu masai un sajauc.
3
Olu masu lej pannā un cep uz vidējas uguns ar uzliktu vāku, lai omleti nebūtu jāapgriež.
4
Cep tik ilgi, līdz virskārta savilkusies un gatava.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit