Foto: DELFI
Omletes var būt tik dažādas! Šis salikums ar spinātiem un ķirštomātiem izskatīties tik apetītlīgi, ka brokastu porcija pazudīs no šķīvja zibenīgi.
10Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
2 gab.olas0.33 tasepiens pēc garšassāls pēc garšaspipari1 saujaspināti6 gab.ķirštomāti eļļa vai sviests cepšanai

Pagatavošana

1

Bļodiņā iesit olas, pielej pienu un pievieno sāli, piparus. Visu sakuļ.

2

Paralēli uzkarsē pannā eļļu/sviestu. Spinātus smalki saplucina, ķirštomātus sagriež ripiņās – abus pievieno sakultajai olu masai un sajauc.

3

Olu masu lej pannā un cep uz vidējas uguns ar uzliktu vāku, lai omleti nebūtu jāapgriež.

4

Cep tik ilgi, līdz virskārta savilkusies un gatava.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!