Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Nereti tās vienkāršākās lietas ir arī tās ģeniālākās. Grauzdētas maizītes ar sulīgi apceptiem sarkanajiem sīpoliem un bagātīgu siera šķēli būs ideāla uzkoda vīna vakarā.
10Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 gab.maizes šķēles1 gab.sarkanais sīpols2 ĒKolīveļļa4 šķēleslabi kūstošs siers (piemēram, Čedaras vai brī)

Pagatavošana

1

Sīpolu sagriež smalkās strēmelēs.

2

Sakarsē grila pannu, uzkarsē 2 ēdamkarotes eļļas un, kad tā karsta, apcep sīpolus.

3

Uz karstās pannas pēc sīpolu apcepšanas apgrilē maizes šķēles no abām pusēm.

4

Kad cepas otra maizes puse, liec virskārtā apceptos sīpolus, siera šķēles un ļauj tam pakust.

Pasniedz siltas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!