10Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 gab.maizes šķēles1 gab.sarkanais sīpols2 ĒKolīveļļa4 šķēleslabi kūstošs siers (piemēram, Čedaras vai brī)
Pagatavošana
1
Sīpolu sagriež smalkās strēmelēs.
2
Sakarsē grila pannu, uzkarsē 2 ēdamkarotes eļļas un, kad tā karsta, apcep sīpolus.
3
Uz karstās pannas pēc sīpolu apcepšanas apgrilē maizes šķēles no abām pusēm.
4
Kad cepas otra maizes puse, liec virskārtā apceptos sīpolus, siera šķēles un ļauj tam pakust.
Pasniedz siltas.
LaunagsPiknika ēdienu receptesĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiGrilsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKanapē un sviestmaizesMaizeOlīveļļaSarkanie sīpoliSiersPicas un karstmaizesviegli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit