5Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
1 paciņa ātri pagatavojamās nūdeles1 gab.ola sviesta piciņa0.5 TKrīvēts siers pēc garšassvaigi loki vai sezama sēklas
Pagatavošana
1
Nelielā katliņā uzvāra ūdeni. Kad tas sāk burbuļot, liek ūdenī nūdeles un vāra vienu minūti.
2
Kad taimeris sāk pīkstēt, verdošajā virumā ieber garšvielu maisījumu, kas ir nūdeļu zupas iepakojumā, un uzmanīgi ieslidina jēlu olu (bez čaumalas).
3
Visu vāra vēl pusotru minūti – lai karstums aprauj olas baltumu, bet dzeltenums ir vēl šķidrs.
4
Gatavs! Visu uzmanīgi pārslidina bļodiņā vai dziļajā šķīvī, kurā ir ielikta sviesta piciņa un rīvētais siers. Pasniedzot var papildināt ar sezama sēklām vai svaigiem lociņiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit