25Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
3 palieli rabarberu kāti2.5 lūdens180 gcukurs4 ĒKkartupeļu ciete saujaavenes
Pagatavošana
1
Ūdeni lej katliņā un uzvāra.
2
Kad ūdens sāk burbuļot, pievieno cukuru un nelielos gabaliņos sagrieztus rabarberus.
3
Visu vāra apmēram 3 minūtes, tad pievieno katliņa saturam ogas (piemēram, avenes, vāroties tās izšķīdīs, bet ķīselis iegūs brīnišķīgu krāsu un papildinās garšu. "Tasty" gatavoja ar pērnās vasaras avenēm no saldētavas).
4
Kartupeļu cieti izšķīdina aukstā ūdenī. Kad ķīselis katlā uzmet pirmo burbuli, lēnām maisot, ielej izšķīdināto cieti un uz lēnas uguns vāra vēl dažas minūtes.
Baudi aukstu vai karstu – abos gadījumos garšo īsti vasarīgi!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit