20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 gab.ola200 gmājas siers1 TKkaltēti zaļumi1 saujarīvmaize eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Nelielā bļodiņā, kas ir pietiekami dziļa, lai tajā iegremdētu sagrieztās siera šķēles, sakul olu.
2
Lēzenā šķīvītī liek miltus, kas sajaukti ar kaltētiem zaļumiem.
3
Sieru sagriež centimetra biezās šķēlēs.
4
Siera šķēles apviļā rīvmaizē no visām pusēm, tad sakultajā olā un tad atkal rīvmaizē. Apviļā visas siera šķēles un liek uz dēlīša.
5
Pannā sakarsē eļļu labi daudz, lai nosegts visa pamatne.
6
Cep apviļātās siera šķēles, līdz tās kļūst zeltaini brūnas no abām pusēm.
Pasniedz siltas vai atdzesētas ar jogurta, tzatziki vai krējuma mērci.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit