30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 gab.olas4 ĒKcukurs500 mlkefīrs1 TKsāls1 TKsoda250 gmilti eļļa cepšanai300 gzemenes (svaigas vai saldētas)2 ĒKcukurs
Pagatavošana
1
Bļodā saputo olas ar cukuru. Pielej kefīru un rūpīgi samaisa.
2
Pievieno visas sausās sastāvdaļas un samaisa viendabīgā mīklā.
3
Sakarsē pannu ar eļļu un ar ēdamkaroti lej mīklu tik daudz, cik lielas vēlies pankūkas. Svarīgi pankūkas cept uz mērenas uguns, lai tās strauji nepiedeg un vidus nepaliek jēls.
4
Blenderī vai virtuves kombainā samaļ zemenes ar cukuru, līdz iegūta mērces konsistence.
Izceptās pankūkas pasniedz ar svaigo zemeņu mērci.
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemMātes dienas ēdieniCukursMiltiOlasZemenesPankūkasviegliIkdienas maltīteiKefīrsDzeramā sodasals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit