vistas salāti ēdiens svētki
Foto: Shutterstock
Ārkārīgi vienkārši pagatavojami salāti, kuru gatavošana neprasīs pārcilvēciskas pūles, bet vainagosies ļoti garšīgā rezultātā.
45Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 vistas filejas400 gkonservēti ananasi200 gsiers400 gkonservēta kukurūza3 ķiploka daiviņas pēc garšassāls pēc garšasmajonēze

Pagatavošana

1

Novāra vistas filejas (vari izmantot arī kūpinātu, ceptu vai žāvētu vistu), sekojot šiem noderīgajiem ieteikumiem, un sagriež nelielos kubiņos.

2

Pa to laiku ananasiem nolej sulu, sagriež tos kubiņos. Konservētajai kukurūzai nolej sulu. Sieru sarīvē uz rupjās rīves.

3

Majonēzi sajauc ar ķiplokiem, kas izspiesti caur spiedi vai sarīvēti uz smalkās rīves.

4

Padoms: ja rūpējies par figūru, izvēlies liesu sieru vai kūpinātu siera desu, majonēzi vari aizstāt ar bezpiedevu jogurtu vai šo lieso mērcīti.

5

Bļodā liek visas salātu sastāvdaļas, pārlej ar mērci, samaisa. Ja nepieciešams, pievieno sāli.

Ieteikums: šos salātus vari izmantot arī kā lavaša rullīšu pildījumu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!