Sastāvdaļas
Pagatavošana
Ar asu nazīti izgriez maizes šķēlēm mīkstumu, atstājot tikai aptuveni 1.5 cm biezas maliņas. Sarīvē sieru. Šai receptei derēs jebkurš labi kūstošs siers, bet mēs iesakām izmantot mocarellu. Sakapā zaļumus. Katru olu iesit nelielā tasītē vai glāzē.
Padoms: maizes mīkstumus vari pannā apgrauzdēt un iesmērēt ar ķiploka daiviņu.
Pannā uzkarsē eļļu un uz vidēji lielas liesmas liec cepties maizes šķēles, un cep 1–2 minūtes, līdz garoziņa kļuvusi zeltaini brūna, tad apgriez.
Katras maizes šķēlēs tukšajā viducī uzmanīgi ieslidini olu. Pārkaisi ar sāli. Pārber ar sieru un zaļumiem. Samazini liesmu līdz minimumam un uzliec pannai vāku. Kad siers ir izkusis, maizītes ir gatavas.
Lai gatavošanas process būtu vēl saprotamāks, noskaities šo īso videopamācību.
Lai labi garšo!