3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 grabarberi400 gcukurs250 mlūdens
Pagatavošana
1
Rabarberu kātus sagriež palielos gabalos, liek katlā, pievieno ūdeni, cukuru un, kad ūdens sāk burbuļot, vāra aptuveni 20 minūtes.
2
Iegūto sīrupu izkāš un atdzesē.
3
Lai pagatavotu vasarīgu limonādi, lielā krūzē liek 7-8 laima šķēles, sauju piparmētru lapiņu, pievieno rabarberu sīrupu pēc garšas, ledu, visu pārlej 2-2.5 litriem gāzētā vai dzeramā ūdens, samaisa un bauda.
Piezīme: šis sīrups ir jāuzglabā ledusskapī, un tas ir paredzēts ātrai izlietošanai mēneša laikā.
Recepti iesaka Antuanete Roze.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit