Foto: Paula Zemgale
"Ļoti ātri pagatavojami siera cepumi, kuru gatavošana ir meditācija, un sastāvdaļas atrodamas teju katrā mājā," stāsta receptes autore Paula Zemgale.
20Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

100 gsiers100 gsviests120 gmilti

Pagatavošana

1

Uz smalkās rīves sarīvē sieru. Tam pievieno mīkstu sviestu un miltus.

2

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

3

Visu samaisa, līdz iegūst masu, kas nelīp pie bļodas malām.

4

Samīca mīklu, uz darba virsmas izveido "desu" (aptuveni 2 cm diametrā) un sagriež ripiņās. Tās liek uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru un izveido mēnestiņu formā.

5

Liek cepumus krāsnī un cep aptuveni 10-15 minūtes, līdz tie ir zeltaini.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!