4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
saujazemenes saujasaldēti rabarberi3 gab.nektarīni0.5 glāzepiens
Pagatavošana
1
Noskalo zemenes un nektarīnus. Zemenēm noņem lapiņas un nesagrieztas liek blenderī. Nektarīniem izņem kauliņus, sagriež mīkstumu daiviņās.
2
Pievieno saldētus rabarberus un ielej pienu. Var izmantot mandeļu pienu vai citu riekstu pienus. Labi garšos arī ar sulu. Izvēlējos parasto pienu, jo tas smūtiju padarīja sātīgāku.
3
Blendē aptuveni minūti, lai sasmalcinātu saldētos rabarberus. Kad iegūta viendabīga konsistence, lej glāzē.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit