9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
400 gvistas fileja1 gab.laims pēc garšassviests1 gab.paprika6 gab.šampinjoni1 gab.sīpoli pēc garšaskarijs1 ĒKmilti kokosriekstu piens
Pagatavošana
1
Karstā pannā izkausē pikucīti sviesta, ber mazos gabaliņos sagrieztu balto sīpolu un sarkano papriku. Pēc brīža pievieno sagrieztus šampinjonus un kādu brīdi cep, līdz sīpoli kļuvuši nedaudz caurspīdīgi.
2
Pievieno gabaliņos sagrieztu vistas fileju un apcep, ik pa brīdim apmaisa un pielūko, vai nav nepieciešams pievienot vēl nedaudz sviesta.
3
Kad viss sacepies, pārlej ar kokosriekstu pienu, pietiek ar vienu bundžiņu. Sagaida pirmo burbuli, tad pievieno kariju, lai iegūtu skaisti dzelteno krāsu. Iespiež sulu no viena neliela laima, apmaisa. Lai mērci iebiezinātu, pievieno vienu ēdamkaroti miltu.
Mērci pasniedz ar rīsiem vai nūdelēm.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit