60Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
3 gab.kartupeļi10 gab.zivju pirkstiņi1 gab.sīpoli1 gab.tomāti
Pagatavošana
1
Ietauko cepamo trauku ar sviestu, kā pirmo kārtu liek plāni saēvelētas jauno kartupeļu šķēlītes, apkaisa tās ar pipariem un sāli. Virsū kārto neatsaldētus zivju pirkstiņus.
2
Pārklāj ar sīpolu ripiņām un tomātiem. Noteikti var izmantot konservētos tomātus, tad sacepums būs daudz sulīgāks.
3
Cep sakarsētā cepeškrāsnī (200 grādi) 40 minūtes. Izvēlējos nepārkaisīt sacepumu ar sarīvētu sieru, bet to noteikti var un pat vajag darīt! Tad jāpacep vēl 5 minūtes, lai siers izkustu.
4
Ēd karstu uzreiz pēc izvilkšanas no krāsns.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit