Delfi foto misc. - 54668
Foto: DELFI
Sāļais siers lieliski sader ar sulīgiem, saldiem persikiem, tāpēc atmet visus aizspriedumus par augļu piemērotību salātos un izmēģini šo recepti! Ja vēlies, salātus vari bagātināt ar kukurūzu, papriku, svaigu gurķi un citiem labumiem.
15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 persiki3 tomāti pēc garšassvaiga piparmētra pēc garšassvaigs baziliks pēc garšassāls pēc garšasmalti pipari4 ĒKneitrāla eļļa (piemēram, vīnogu kauliņu)100 gfetas siers

Pagatavošana

1

Vispirms nomazgā un mazākos gabaliņos sagriež persikus. Var augļus griezt daiviņās vai mazos gabaliņos, tam nav nozīmes. Liek bļodā un apslaka ar citronu sulu.

2

Smalki sakapā piparmētru, baziliku un pievieno persikiem.

3

Pieber sāli, piparus, cukuru un apslaka ar eļļu. Apmaisa un atstāj ievilkties.

4

Nomazgā un sagriež tomātus, pievieno persikiem un apmaisa.

5

Servējamā traukā izkārto saplucinātas salātlapas. Virsū liek persiku un tomātu maisījumu, pārber ar gabaliņos sagrieztu fetas sieru un apmaisa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!