15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 persiki3 tomāti pēc garšassvaiga piparmētra pēc garšassvaigs baziliks pēc garšassāls pēc garšasmalti pipari4 ĒKneitrāla eļļa (piemēram, vīnogu kauliņu)100 gfetas siers
Pagatavošana
1
Vispirms nomazgā un mazākos gabaliņos sagriež persikus. Var augļus griezt daiviņās vai mazos gabaliņos, tam nav nozīmes. Liek bļodā un apslaka ar citronu sulu.
2
Smalki sakapā piparmētru, baziliku un pievieno persikiem.
3
Pieber sāli, piparus, cukuru un apslaka ar eļļu. Apmaisa un atstāj ievilkties.
4
Nomazgā un sagriež tomātus, pievieno persikiem un apmaisa.
5
Servējamā traukā izkārto saplucinātas salātlapas. Virsū liek persiku un tomātu maisījumu, pārber ar gabaliņos sagrieztu fetas sieru un apmaisa.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit