10Minūtes
2Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
maršmelovi zemenes
Pagatavošana
1
Zemenes noskalo, tām noņem lapiņas. Liek malā nožūt.
2
Uz koka iesmiņiem pamīšus uzdur maršmelovus un zemenes. Cep apmēram 7 minūtes, ik pa laikam apgrozot iesmus. Ja vēlas brūnu un kraukšķīgu zefīra garoziņu, uz īsu brīdi iesmiņus pieliek oglēm tuvāk. Ēd uzreiz pēc noņemšanas no grila.
Uz grila var cept ne tikai gaļu un dārzeņus, šeit atradīsi augļu sacepuma recepti, kas gatavots tieši uz grila. Interesanti garšo arī grilēti persiki, nektarīni, banāni un pat arbūzi.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit