Foto: DELFI
Dārza ballītes izskaņā pie kafijas var piekost nevis kūku, bet saldos maršmelovu zefīrus, kas izcili sader ar skābenām zemenēm. Lai sagrilētu šo gardumu, nav nepieciešamas ļoti karstas ogles, tādēļ pēc šaslika cepšanas var vēl brīdi laiski pazvilnēt saulītē, atpūsties un tikai tad ķerties pie deserta gatavošanas.
10Minūtes
2Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

maršmelovi zemenes

Pagatavošana

1

Zemenes noskalo, tām noņem lapiņas. Liek malā nožūt.

2

Uz koka iesmiņiem pamīšus uzdur maršmelovus un zemenes. Cep apmēram 7 minūtes, ik pa laikam apgrozot iesmus. Ja vēlas brūnu un kraukšķīgu zefīra garoziņu, uz īsu brīdi iesmiņus pieliek oglēm tuvāk. Ēd uzreiz pēc noņemšanas no grila.

Uz grila var cept ne tikai gaļu un dārzeņus, šeit atradīsi augļu sacepuma recepti, kas gatavots tieši uz grila. Interesanti garšo arī grilēti persiki, nektarīni, banāni un pat arbūzi.

Foto: DELFI

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!