20Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 burgeru maizītes300 gmaltā liellopa gaļa120 gbekons70 gtrekns siers ananāss apelsīns ledus salāti1 čili svaigi dārzeņi (tomāts, paprika, gurķis)1 baltais sīpols pēc garšassaldā čili mērce
Pagatavošana
1
Uz grila liek grilēties burgeru maizītes, apgrauzdējot tās no abām pusēm. Blakus liek grilēties gaļu, no kuras izveidotas kotletītes.
2
Bekonu sagriež plānās šķēlītēs un liek grilēties uz grila blakus gaļai un maizītēm.
3
Sagriež sīpolu, svaigos dārzeņus, apelsīnu un ananāsu.
4
Apgrauzdētās maizītes noņem no grila, vienu no pusītēm pārsmērē ar čili mērci, virsū liek salātlapu, vienu apelsīna un tomāta šķēli, un grilēto bekonu. Tad seko grilētā gaļa, un smalki sagriezti čili pipari.
5
Virsū kārto sīpola šķēli, grilētu ananāsu šķēlīti un sieru.
6
Visu pārsmērē ar saldo čili mērci, uzliek salātlapu, otru burgeru maizītes pusīti. Burgers ir gatavs pasniegšanai.
Piknika ēdienu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiGrilsBekonsSiersČili mērceLiellopa maltā gaļaBurgeri, sendviči, vrapi un kebabi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit