Foto: Privātais arhīvs
Maltīte tiem, kas nebaidās no sīpoliem. Recepti konkursam "Sīpolu ceļš" atsūtījusi Intra Kacara.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
500 gsīpoli500 gkviešu milti2 glāzesalus8 olas400 gsiers pēc garšassāls, pipari krējums, cauraudzītis, svaigi zaļumi

Pagatavošana

1

Olu dzeltenumiem pievieno miltus, rīvētu sieru, alu, sasmalcinātus sīpolus, sāli, piparus. Visu samaisa un iecilā masā saputotus olu baltumus.

2

Sakarsē pannu un cep eļļā plācenīšus.

3

Gatavus pārlej ar krējumu un saceptu cauraudzīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!