60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
500 gsīpoli500 gkviešu milti2 glāzesalus8 olas400 gsiers pēc garšassāls, pipari krējums, cauraudzītis, svaigi zaļumi
Pagatavošana
1
Olu dzeltenumiem pievieno miltus, rīvētu sieru, alu, sasmalcinātus sīpolus, sāli, piparus. Visu samaisa un iecilā masā saputotus olu baltumus.
2
Sakarsē pannu un cep eļļā plācenīšus.
3
Gatavus pārlej ar krējumu un saceptu cauraudzīti.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit