Foto: DELFI
"Veselīgās vafeles bez cukura lieliski garšos kopā ar svaigām vasaras ogām un medu. Tām pēc izvēles var pievienot arī ievārījumu un zemesriekstu sviestu, kas nu kuram vairāk iet pie sirds. Labākais, ka vafeles garšo tik labi, ka citi pat neticēs, ka klāt nav cukura," tā recepti piesaka Marta Cīrule.
30Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 olas2 banāni3 ĒKzemesriekstu sviests

Pagatavošana

1

Samīca banānu mazos gabaliņos, lai veidotos putrai līdzīga konsistence, tad pievieno klāt vienu olu un divus olu baltumus, to visu samaisa kopā Tad pievieno un iemaisa zemesriekstu sviestu.

2

Vafeļu pannu ieziež ar sviestu vai arī uzpūš izsmidzināmo eļļu, lai vafeles būtu viegli dabūt nost. Liek virsū vafeļu masu, pannu aiztaisa ciet un atstāj pāris minūtes gatavoties, līdz redzams, ka vafeles kļūst zeltaini brūnas, tad izņem no pannas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!