30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kabači (puse liela kabača)100 gkausētais siers1 olas4 ĒKmilti pēc garšassāls pēc garšaseļļa
Pagatavošana
1
Noskalo un nomizo kabaci. Ja ir vēlme, tad izņem laukā palielās sēkliņas. Visu sarīvē uz rupjās rīves. Lieko šķidrumu notecina. Sarīvētajam kabacim pievieno klāt olas, sāli, kausēto sieru un miltus, visu kārtīgi samaisa. Ja masa šķiet nedaudz par šķidru, tai pievieno vairāk miltu.
2
Kabaču pankūku masu lej uz sakarsētas pannas. Tās cep eļļā zeltaini brūnas no abām pusēm.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit