Sastāvdaļas
Pagatavošana
Uz pannas olīveļļā apcep spinātu lapas kopā ar ķiplokiem, pēc garšas pievieno sāli un piparus.
Cepamtraukā lej "Spilva" "Premium" mērci, pa virsu kārto artišoku sirsniņas, sieru un spinātus.
Pa virsu iesit olas. Pārkaisa ar sāli un pipariem.
Cep sakarsētā cepeškrāsnī (170 °C) 25–30 minūtes, līdz olu baltumi izcepušies un dzeltenumi sasnieguši vēlamo konsistenci.
Pasniedz ar maizi, ko mērkt sacepumā.
"Spilva" "Premium" mērce ar baravikām un sarkanvīna etiķi
"Premium" tomātu mērcei ir īpaši augstvērtīgs sastāvs – tā gatavota no izcilas kvalitātes tomātu pastas, kas iegūta no liela daudzuma tomātu (viena kilograma mērces pagatavošanai izmantoti 2,3 kilogrami tomātu!).
"Premium" mērces garšas nianses īpaši izcelsies, gatavojot itāļu ēdienus. Tomātu mērce ar baravikām un sarkanvīna etiķi ir unikāls sastāvdaļu salikums, kas piešķir mērcei sēņu akcentu, ko iespējams sajust arī no tās pagatavotajā ēdienā.
Izcils sastāvs veido izcilu mērces garšu!