Foto: Privātais arhīvs
Brīvdienu rītā, kad gribas vēl pasnaust iesildītajā gultā, bet vēders jau kurkst, liec pie darba cepeškrāsni. Sastāvdaļas var sagriezt pāris minūtēs, un kad šī omletes variācija iešauta krāsnī, var doties pačučēt.
25Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
120 gmocarella4 gab.tomāti3 gab.marinēti gurķi3 gab.olas

Pagatavošana

1

Ieslēdz cepeškrāsni uz 200 grādiem, kamēr tā silst, sagriež sacepuma sastāvdaļas.

2

Sagriež kubiņos svaigus tomātus, mocarella sieru un marinētus gurķus. Ber visu ietaukotā cepamtraukā. Pārkaisa ar sāli un pipariem, kārtīgi visu sajauc kopā.

3

Ar karoti izveido trīs iedobītes, iesit katrā pa olai.

4

Cep 180 grādos apmēram 20 minūtes, pasniedz karstu. Sacepums labi garšo pasniegts ar svaigām dillēm vai baziliku.

Iesūtījusi: Ilze

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!