45Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gbiezpiens1 makaronu iepakojums4 ĒKskābs krējums20 gsviests3 olas0.5 glāzecukurs+ābolu pārkaisīšanai4 ĒKrīvmaize4 āboli pēc garšaskanēlis
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
2
Biezpienam pievieno olas, krējumu, cukuru, samaisa visu viendabīgā masā. Makaronus novāra, sekojot instrukcijai uz iepakojuma, nokāš, nedaudz atdzesē un samaisa ar biezpiena-olu masu.
3
Cepamo formu ieziež ar sviestu, izkaisa ar rīvmaizi. Liek formā pusi biezpiena-makaronu masas, pārklāj ar šķēlītēs vai gabaliņos sagrieztiem āboliem. Virs āboliem liek atlikušo masu, pārklāj ar ābolu šķēlītēm, pārber ar cukuru un kanēli.
4
Liek sacepumu krāsnī un cep aptuveni 25-30 minūtes. Izņem, nedaudz atdzesē, griež gabalos un pasniedz ar skābu krējumu, kausētu sviestu vai ievārījumu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit