Stiprā dzimuma pārstāvji noteikti būs sajūsmā par Ādažu lielmaizi, kas pildīta ne vien ar divu veidu gaļām, bet arī ar aknu pastēti, sieru un kādu kreftīgu mērcīti.
25Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
maizes klaips1 iepakojums kūpinātu vistu šķiņķu200 gdūmotā "Doktora" desa200 gaknu pastēte mērce8 siera šķēles olīvas bez kauliņiem

Pagatavošana

1

Sagatavo sastāvdaļas. Maizi sagriež gareniski uz pusēm, izņem maizes mīkstumu.

2

Vistas šķiņķus attīra no kauliem un gaļu sagriež smalkāk.

3

Desu sagriež šķēlēs. Olīvas sagriež uz pusēm.

4

Abas maizes daļas iesmērē no iekšpuses ar pastēti.

5

Uz apakšējās daļas kārto slāņos vistas gaļu, desu, olīvas, dārzeņu mērci vai vīriešu zapti un sieru.

6

Apsedz ar otru maizes daļu un liek karsēties cepeškrāsnī vai uz grila, līdz siers ir izkusis (aptuveni 10 minūtes).

7

Maizi sagriež porcijas gabalos un uzreiz pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!