Sastāvdaļas
Pagatavošana
Biezpienu izmaļ caur gaļmašīnu, sadrupina ar dakšiņu vai iztrin cautr sietu. Labāk izvēlēties sveramo biezpienu, nevis paciņās fasēto.
Sagriež margarīnu mazos kubiņos, pievieno tam biezpienu, miltus, sāli un cepamo pulveri.
Visu kārtīgi izmīca, līdz iegūta viendabīga masai. Ja biezpiens bijis sausāks, var pievienot vēl nedaudz margarīnu vai pievienot mazāk miltu.
Izrullē mīklu aptuveni 2-3 mm biezumā, ar platāku krūzi izspiež no mīklas aplīšus.
Aplīša vienu pusi iemērc cukurā, pārloka ar cukuru uz iekšu.
Tad atkal iemērc vienu pusi cukurā, pārloka ar cukuru uz iekšu, un atkal iemērc vienu pusi cukurā.
Liek uz pannas ar cukuroto pusi uz augšu. Cep 30 minūtes 180 grādos.
No šī produktu daudzuma sanāk pusotra panna ar cepumiem. Cepoties tie nedaudz paceļas un kļūst skaisti zeltaini.
Lai labi garšo!