Sastāvdaļas
Pagatavošana
Nomizo un mazos gabaliņos sagriež sīpolu. Iztīra un mazākos gabalos sagriež papriku.
Vistas filejas sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
Sakarsē pannā eļļu un cep sīpolus uz lēnas uguns, līdz tie kļuvuši caurspīdīgi. Tad pievieno vistas filejas gabaliņus un apcep no visām pusēm.
Tad laiks pievienot papriku un gatavot tik ilgi, līdz gabaliņi ir mīksti. Pievieno garšvielas (var izmantot jau gatavo meksikāņu ēdienu garšvielu maisījumu).
Visbiedzot pannas saturu papildina ar konservētajiem tomātiem, noskalotām pupiņām. Uz vidējas liesmas ļauj visam sautēties, lai šķidrums sabiezē. Īsi pirms gatavošanas beigām pievieno konservēto kukurūzu, kam notecināts šķidrums. Ja šķiet, ka prasās vēl garšvielas, droši tās var pievienot arī vēl beigās.
Pasniedz ar bezpiedevu jogurtu vai skābo krējumu. Pārslaka ar laima sulu.
Lai top sildoša maltīte!